Páginas

Etiquetas

martes, 4 de octubre de 2011

Jornada de CardioFitBike
El Centre d’Investigació Cardiovascular, centre mixt CSIC i Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC), junt amb l’IIB Sant Pau, amb motiu del Dia Mundial del Cor, organitza el divendres 21 d'octubre, una jornada de Cardio Fit Bike per conscienciar sobre la importància de l'esport moderat i habitual en la prevenció de les malalties cardiovasculars.

Barcelona, 4 d’octubre de 2011.- L'objectiu d’aquesta jornada d'esport moderat i cardiosaludable és sensibilitzar sobre la necessitat d'una vida activa a través de l'activitat física amb la finalitat de mantenir i potenciar la salut cardiovascular. Aquest esdeveniment consistirà en dues sessions d’spinning que hem denominat Cardio Fit Bike i tindrà lloc el divendres 21 d'octubre a les instal·lacions de l’ICCC, entre les 16:00h i les 18:00h. Es comptarà amb la presència de l'especialista David Corral, que serà l'encarregat d'executar les sessions sobre les bicis estàtiques.

Aquesta activitat gratuïta, finançada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN), a través de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) està oberta al públic general.

Dades bàsiques de l'esdeveniment:

SEGONA JORNADA CARDIO FIT BIKE - 2011 / SESSIONS DE SPINNING / / ACTIVITAT
OUTDOOR
Divendres 21 de octubre de 2011. Dues sessions: 16:00 h i 17:00 h
Places limitades. Reserva la teva plaça (indica nom, tel. i quina sessió t’aniria millor):
info@csic-iccc.org

Lloc de celebració:
Centro de Investigación Cardiovascular / Institut Català de Ciències Cardiovasculars.
Pavelló n º 11. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
C/Sant Antoni M ª Claret, 167. 08025 Barcelona.
Més info: www.iccc.cat / www.csic-iccc.org
Organitza: ICCC, CSIC i IIB Sant Pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario