Páginas

Etiquetas

lunes, 4 de octubre de 2010

Imatges de Cardio Fit Bike


Benvolguts/-des,

Us envio aquest e-mail el link per veure les imatges de la primera jornada de Cardio Fit Bike.

Però abans vull agrair a totes les persones que heu ajudat a que aquesta primera jornada organitzada pel nostre centre i finançada per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) i Unitats de Cultura Científica (UCC+i), hagi estat tot un èxit.

En especial vull agrair primer de tot a la Directora per recolzar aquesta activitat com una de les activitats centrals del Dia Mundial del Cor, junt amb el simposi del passat dilluns i l'exposició d'Art de Mongòlia. També a Maria Martínez, com a monitora i per tot el treball de muntatge i desmuntatge, així com en la logística de la jornada. També a Jaume Guasch, Silvia Morató, M. José Bartolomé i Pepy Casanova, per l'ajut en el muntatge i desmuntatge i per animar els participants! També agrair a l'Arnau Poch i la Laura Chaparro tot el suport en la difusió de l'acte, i en el muntatge i desmuntatge de la instal·lació.

Però, sobretot, de nou agrair-vos a tots els participants per fer de Cardio Fit Bike una jornada molt, molt especial, que espero puguem repetir!

Us deixo amb algunes de les imatges de la jornada, que he penjat al nostre Flickr. Aviat penjarem més fotografies i també algun video.

www.flickr.com/csic-iccc

NOTA (1): si voleu que esborri alguna de les imatges, sisplau, digue-m'ho i la borraré.

NOTA (2): Podeu seguir-nos al Twitter ( http://twitter.com/IcccCardio ) i a través del Facebook, per assabentar-vos de les novetats de Cardio Fit Bike i d'altres informacions i jornades de l'ICCC.

Activitat Cardio Fit Bike del Facebopk de l'ICCC: http://www.facebook.com/pages/Cardio-Fit-Bike/152570208104260

Raül Toran
Responsable de Comunicació

Unitat de Cultura Científica (UCC+i)

Centre d'Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona / Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau - C/ Sant Antoni MªClaret 167 - CP 08025 Barcelona

T.93 553 70 40 - F.93 556 55 59

rtoran@csic-iccc.org - www.csic-iccc.org - www.iccc.cat

Abans d'imprimir, penseu en el medi ambient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario